Senaste tiden har jag funderat på mål så här när min säsong är slut. På söndag finns det några som mycket bokstavligen kommer gå i mål just här nedan i Nordenskiöldsloppet!

20160329_183849

Spännande att se vad som händer och hur åkarna upplever det hela. Helt klart en stor prestation för alla som tar sig i mål. Familjen Rimpi kommer att jobba i målområdet under stora delar av dagen:)

Så nu är det alltså dags att från utvärderingen sätta nya mål, eftersom jag bestämt mig att fortsätta en säsong till. Kan ju inte sluta nu, nu när det gått så pass bra :) Jag har nått mina mål men fortfarande så känner jag mig inte som en skidåkare. Inte som en äkta, inte en som jag kan vara tillräckligt stolt över.

Målen är flera, stora och små och även i form av ”delmål”. Tror jag behåller dem för mig själv, än så länge;)

Har du nått dina uppsatta målsättningar? Försök se på både det som varit bra och mindre bra och bygg sedan vidare från det. Det gäller att sätta mål som är just dina, som bygger på dina fysiska och mentala förutsättningar. Ingen annan kan avgöra om du nått dina mål genom att mäta din prestation gentemot andra, bara genom att utvärdera din prestation mot dina mål!

Vill du ha hjälp med att formulera dina mål och lägga upp träning inför nästa skidsäsong? AR Ski är så klart behjälplig med det och kom i håg att även du som inte har prestationsinriktade mål kopplade till tävling kan få ut mycket av strukturerade mål och så mycket mer skidglädje!

Nu passar jag på att vila både kropp och knopp med lite lättare träning för att sedan gå all in igen mot slutet av april!

20160326_134411