Stolt och glad är jag sedan i går eftermiddag certifierad skidcoach! Efter tre mycket intensiva helger, som avslutades igår i Idre är jag och en liten skara kompetenta coacher så äntligen klara:)

Hade från början svårt att tro att jag ens skulle komma in på utbildningen, jag som inte har någon bakgrund på skidgymnasium eller ens skidträning som barn och ungdom, men det gick och det gick riktigt bra, dessutom! Det ska bli så otroligt spännande att få börja omsätta allt jag lärt mig inom ämnen som teknikträning, vallning, marknadsföring, pedagogik, kost och mycket mer. Som vanligt med mig så vill jag redan ha mer, det finns så mycket att fortsätta med, att fördjupa sig i och utveckla. Så mer inom utbildning av mig som coach det blir det, säker redan inom kort.

Hade tänkt att april i år skulle betyda vila och så blir det nog i viss mån men inte från träning! Har med start denna månad börjat ett nytt träningsprogram med sikte på vasaloppet 2015 ( som jag såklart inte har någon startplats i……), Tjejvasan 2015 och så klart våra långlopp här i Norrbotten. Till min hjälp har jag tagit de mycket duktiga syskonen Nina och Johan Lintzén! Mer om detta kommer så klart.

Ser alltså fram emot en mycket spännande träningsår och ett mycket intressant arbetsår med nya och nygamla arrangemang och sammarbeten!