Jo då snön är på väg, i alla fall kyla enligt väderprognosen! och jag kan nu ”tjuvpresentera” vilka skidkurser som jag erbjuder fram till jul i Jokkmokk:)

September är till ända, full av mjölksyraträning med korta intervaller på max. Helt slut men med tillförsikt, pressat mig som aldrig förr och verkligen fått uppleva den tillfredställelse som det ger, trots att jag brottats med tankar som ” kan ingen älgjägare  råka skjuta mig”………Hoppas verkligen att Smartfish kan hjälpa mig att hålla mig frisk, nu när kroppen börjar bli sliten och virusarna börjar snurra runt.

Smartfish, nått även för dig?

Smartfish, nått även för dig?

 

Att få till träningen under September och Oktober är alltid ett pussel, då jag för det mesta är jaktänka. När den närmsta släkten bor rätt långt bort så är jag mer än tacksam över vänner som kan ställa upp och vara barnvakt, ni är guld värda:) Hitintills har det funkat bra och nån helg här framöver drar vi på jakt hela familjen!

Säsongens skidkurser i Jokkmokk är nu klara och kommer att annonseras i Reklamjournalen i slutet av oktober/ början av november och så klart här på hemsidan. Men ni får en liten presentation här idag.

Teknikkurs: Från och med v.47 , närmare bestämt onsdag 18/11, och 4 veckor framåt. Kom igång med skidåkningen och färska upp minnet och kroppen vad gäller klassisk teknik. För nybörjare till lite mer vana åkare. 4 tekniktillfällen.

Börja åka skidor-kväll: 3/12. I samarbete med Sandra Cerboni, Vicino. Vi kommer att fokusera på grunderna i klassisk teknik samt grunderna i styrketräning med fokus på stabilitet.

Kill-kväll: 17/12. För er män som åker skidor. Vi fokuserar på teknik, främst stakning och dessutom styrketräning för skidåkare.

Skidträningseftermiddag: 20/12. Fokus på intervaller och dessutom föredrag/samtal om träning/ träningsupplägg. Kom och testa intervaller eller utveckla din kapacitet, så blir du garanterat redo inför julen!

Som sagt mer information, pris, hur du bokar osv kommer de närmaste veckorna. Varmt välkomna alla Jokkmokkare, och så klart ni andra också!