Efter en försenad start på det nya träningsåret  så är jag nu i full gång! Inte för att jag legat i soffan hela april och början av maj men jäklar vad kul det är att få bita i!

Dock lyser försommaren lite med sin frånvaro, snö och hagel med ishavsvindar. Men känner att min motivation ändå är på topp! De karibiska brisen finns inombords:)

20170510_152318

Men nog saknar jag allt det här! ;)

Kör rätt så mycket uthållighetsstyrka just nu, fasligt tungt men givande, så muskulärt är jag rätt trött men i övrigt går det mycket bra. Konstigt det där, just nu arbetar jag 100%, har uppdrag i båda företagen och en hel del träning och så klart, livet i övrigt. Ändå så känns det så otroligt annorlunda från förra året. Sol i sinnet :)

Ska försöka att inte slå på broms för att jag är rädd att plötsligt gå i väggen igen utan försöka njuta av det. Inte helt enkelt…..

Har fått en del frågor de  senaste åren om vi inte ska ha några fler barn… Vårt svar har väl varit lite svävande njaäj. Först så tror jag att barn skaffar man inte de får man och nu är jag så otroligt tacksam att vi fått Ebba Stina, tills låns förstås, men ändå. Visst vi har många bollar i luften, men vem har inte det, jag börjar bli lite gammal…, vi har inga självklara barnvakter i föräldrar/svärföräldrar som så klart gör livspusslet lite mer komplicerat. Allt detta finns i bakgrunden till vårt beslut men framförallt så beror det på att jag inte är säker på att jag mentalt klara att ta hand om ett barn till,  att jag har hälsan eller kan behålla hälsan. Om jag inte kan ta hand om mig själv, hur ska jag då kunna ta hand om ett barn? Nu har beslutet kommit till ro, satt sig  och accepterats hos oss. Vi är som sagt tacksamma för det barn vi fått och självklart kan vi ju inte vet om vi skulle kunna få något fler. Min familj är oss tre, och vår smågalna hund. Den bästa familjen man kan få och den vill jag inte förlora!

20170506_160941

 

Kan inte släppa vårt paradis ännu så här kommer några fler bilder från ön Les Saints. Det var här Columbus först landsteg när han nådde ”Västindien”. Det var så vackert att han gav ön namnet, helgonen.

Sommarn kommer ju hit med, tills dess, ut och njut av ljuset ! Det finns inte på sydligare breddgrader.

 

20170505_104811

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC