Idag har verkligen varit en njutardag- först skidåkning med familjen och sedan ett skatepass själv i strålande sol och härlig temperatur för att sedan avslutas med svenskt VM-brons! Vilken himla tur- när det går som tyngst är det verkligen viktigt att ta till vara på det där fina, ljusa och härliga i livet.

På talvatis-sjöslinga. Ebba Stina vill nu ha riktiga skidhandskar så hon kan hålla i stavarna bättre och staka!

     På talvatis-sjöslinga. Ebba Stina vill nu ha riktiga skidhandskar så hon kan hålla i stavarna bättre och staka!

 

Det blir inget Vasalopp för mig i år och heller ingen Tjejvasa. Nu är det bestämt, det som jag anat en längre tid. Har under veckan äntligen blivit frisk, även om jag nästan inte vågar tro det efter alla dessa turer med feber och andra virussymptom. Började röra på mig lite lätt förra helgen med ganska dåligt resultat- skyhög puls trots mycket liten insats. Från igår eller i förrgår så har pulsen nu närmat sig det normala för distansåkning och kanske är kroppen med mig nu, ni kan väl hålla några tummar!

Däremot är tävlingsformen en bit bort som ni kan förstå och jag åker inte till Mora för att ta mig genom loppen , jag vill kunna göra mitt yttersta. Vilket idag är omöjligt. Besvikelsen är så klart stor även om jag vid det här laget har accepterat faktum. Det är tungt att missa tävling på tävling och tungt att vara besviken på sig själv och kanske mest att göra min familj  besviken och bästa NL Sport och Lintzén PT ( Nina och Johan) som verkligen hjälpt mig att lyfta mig flera snäpp det senaste året. Nya mål i sikte dock , främst Tornedalsloppet och Dundret runt och kanske några lopp till om allt klaffar.

Idag skate imorgon stakning på fina spår!

Idag skate, imorgon stakning på fina spår!

 

Ser fram emot en lika fin dag imorgon med stakning runt våra fina slingor i lagom motlut och kanske fler VM-medaljer för Sverige men även för vårt kära grannland i väst. Om ni har missat dokumentärserien ”Världens bästa skijenter” så finns den på svt play. Fina mänskliga porträtt av norska damlandslaget som inspirerar till skidåkning, skidglädje och att ge just ditt allt!

20150221_105233