Idag hade jag förmånen att nyttja min flex för en ledig eftermiddag. Som deltidare ger konferenser och resor en massa plustid som kan vara svårt att ta ut om man samlar på sig för mycket. Denna vackra hösteftermiddag spenderade jag, istället för att sitta på kontoret, med löparskorna runt Skabramsjöarna. 20160912_133859Hösten är verkligen här! Eftersom min mathållning sjunkit till ungkarlsnivå, så här på solokvist, kände jag att jag krävde en rejäl lunch och gick ut och åt en pasta bolognese på en av samhällets lunchhak. Vet dock inte om det var så mycket bättre än min gröt och korvmacka…… Detta till trots gav jag mig iväg i solskenet, en aning för mätt;) Tänk så mycket energi man kan få av att sätta kroppen i rörelse! Att springa obanat ger en särskild frihet. Visst det finns några partier med spänger men i övrigt får man söka röda prickar på träd för att hitta runt. Det är något speciellt med att färdas i svattramland.

20160912_135502

skvattram, min fars favoritväxt. Ligger även mig värmt om hjärtat. Vackra blommor och en förförisk lite mystisk doft.

Att vara ute och schava, dvs grisa omkring i sly och elände har sin charm men så klart är man tacksam för en spång lite här och där ibland….Just idag fick jag både och :)

20160912_133412 20160912_140023

Nu längtar jag bara tills imorgon kväll då jag åker och hämtar mitt älskade barn och som grädde på moset kommer även maken hem! En härlig eftermiddag och imorgon en perfekt dag!

Nu nått kulinariskt………