Så här på årets sista dag är jag förkyld, vilket med sannolikhet kommer att innebära att jag går in i 2015 med förkylning…..hm inte önskvärt, inte optimalt för stundande tävling men inget att göra åt. Väntat var det med, hela familjen krasslig så det var nog bara en tidsfråga.

Gårdagen skulle innebära ett långloppsgenrep men blev inte alls vad jag tänkt mig. Kände av halsen lite men blundade för det och gav mig ut. Tänkte att de senaste dagarnas snö borde gjort att slingorna på berget var åkbara och körde igång- friskt! Bara det att stenar, stubbar och puckelpistar inte försvunnit under snön utan var kvar, mycket svårt att köra på då. Efter halva sträckan så körde jag ned till stadion för att kunna få upp nån fart men då började det blåsa, ordentligt och all den snö som legat och vilat i skogen kom nu ned med besked- hela spåret lades igen ( jag var den enda ute just då dessutom) temperaturen hade även gått från -7 till +2, stod på näsan utför och kunde knappt ta mig fram på platten. Då gav jag upp! inget kändes bra varken kropp eller knopp.

Ibland går det inte som vi vill  eller behöver. Snabbare, starkare, gladare osv- Jag önskar mig en bättre Anna 2015, en uppdaterad version:  Anna 2.0!

 

Dagens aktivitet! ingen skidåkning men väl bobåkning-som bilden väl skvallrar om inte från idag då alla snö blåst ner:)

Dagens aktivitet! ingen skidåkning men väl bobåkning-som bilden väl skvallrar om, inte från idag…

 

Tur att jag har några som ger mig lite perspektiv :)

Snabbare och bättre så klart men även några resor, fjällturer, spännande SkiProAm arrangemang , mer skidåkning och mer tid för familjen kommer jag att jobba för! Det räcker ju tyvärr inte bara att hoppas, vi måste jobba för det vi vill!

Vad kommer du att arbeta för?

Läste en artikel i DN nån gång i våras med ett citat som  jag tycker är så bra. Tyvärr kommer jag inte kommer ihåg, eller skrev upp vem som uttryckte detta:

” Den egna lyckan kan aldrig vara någon annans ansvar att ta på sig. Det är grundkursen för mänskligt liv”

 

Så GOTT NYTT ÅR! Ut och våga, ut och jobba för din lycka!

Måste bara få bjuda på året julgran- topp 2 i fulaste gran för oss;)

Måste bara få bjuda på året julgran- topp 2 i fulaste gran för oss;)