Ett ok avslut på en säsong som jag har lämnat bakom mig, även om lite utvärdering återstår innan jag sätter tänderna i en ny:)

Resized_20170326_144152

 

Prisutdelning, skönt att få avsluta på pallen! Bästa Nina är ju svår att på rå på, och även om jag har målsättning att närma mig henne så är denna säsong definitivt inte den rätta då jag varken har form fysiskt eller mentalt. För redogörelse av det hårda vädret och det här med damstart under dagens lopp, läs gärna Ninas inlägg !

Starten gick och jag stod som nr 2 bakom en Kanadensisk tjej som jag trodde skulle blåsa fulla spjäll, så blev det inte. Nina for iväg skjuten som en kanon och jag fick kasta mig ut, utanför spåret och  hakade på Wilma Funck som körde på. Nina fick lucka i och med starten och jag la mig bakom Wilma och hade överläggning över hur jag skulle göra- det gick för sakta men i detta före och med denna form var det otroligt att jag skulle kunna göra stordåd själv. Bestämde mig att ligga med Wilma då vi hela tiden drog ifrån bakomvarande och vi bestämde att vi skulle hjälpas åt med dragjobbet. Och så blev det! Bra beslut även om jag hade kunnat gå hårdare och fortare. Wilma överraskade sedan i den sista backen där jag själv tänkte rycka, när jag inte var beredd och hon fick en lucka som jag inte kunde täppa till. Var också lite för nöjd med att ha hållit ihop det så pass bra som jag gjorde….. Kraven och målbilderna förändras när man inte riktigt är där man ska. Tack Wilma för gott samarbete och Grattis Nina till segern och även Johan som gjorde ett jättefint lopp! Å tack Kjell för langning och så klart min kära serviceman:)

Nu ska jag njuta av vårvintern och sen vår resa. Efter det blir det nya tag:)

Resized_20170326_101540

 

Å tjejer/damer glöm nu inte att göra en intresseanmälan till Tjejvasagruppen!