Hösten är verkligen en härlig tid med fina färger, älgjakt och ofta start på mycket nytt. Jag har nu arbetet en månad på min nya arbetsplats och trivs riktigt bra och därtill har jag haft flera andra uppdrag att slutföra och nya att förbereda.

Det som är lite knepigt i vår familj är att maken är borta på jakt större delen av september och gärna i oktober med= mycket pusslande för att få allt att gå ihop. Känns som om jag är på slutspurten nu och att ett träningsläger i Österrike med Team SkiProAm verkligen är välbehövligt på många sätt! förutom att jag kommer sakna familjen så klart.

20121004_101446

Träningsmässigt är jag åter till det normala efter revbensupphakningen. Hann med en smärtsam helg i Torsby med stora andningsproblem men under veckan efter så släppte det som tur var. Tunneln imponerade inte särskilt- Inget går upp mot ett norrbottniskt skidspår!!!!

Nästa helg håller jag träningshelg för barn och vuxna i min gamla Skidklubb, Råneå SK. Ska bli riktigt , riktigt kul och utmanande då jag inte är lika van att arbeta med barn som vuxna:)

Denna helg väntar jobb, så klart…..men även barnridning och bio med dottern samt ett 100:års kalas- De ni!