Efter två intensiva veckor beslutade jag mig för att inte tävla denna helgen utan ta det lugnt hemma, så himla skönt. Inledde med ett mycket bra PT pass med Johan på LintzénPT  under fredagseftermiddagen och i morse en välbehövlig massage hos Magdalena på Hela kroppen Coach & konsult. Kan inte tänka mig en bättre start på helgen. Dagen har fortsatt med mys med min bästa Ebba Stina där vi till och med var så busiga att vi tog glass till efterrätt redan efter lunch;) Maken är till fjälls så då tyckte vi att det inte var mer än rätt att vi lyxade till det.

20160220_150020Sen har hon haft hårdkörning med mig upp på talvatisberget. Finfina spår med lite snålblåst men vad gör väl det när vi susade fram. Eftersom hon ser mig staka så mycket, vill hon så klart också göra som ieddne (mamma) och riktigt bra går det även om det finns lite att jobba med vad gäller tekniken……men skam den som ger sig:)

20160220_150045

20160220_150047

 

Nu är det bara att ladda inför Tjejvasan, en tävling som jag aldrig åkt förut. Riktigt spännande och ovisst, kanske får se det som ett tillfälle att lära inför nästa år om min satsning fortsätter även över 2017. För varför sluta nu, när det känns som om jag fortfarande kan utvecklas med den tid som jag kan lägga? Men det blir en förhandlingsfråga här hemma, vi måste ju alla var med på tåget:)

Nu är det dags att göra lite räkgryta!