Till skillnad från de flesta dessa dagar så har jag inte åkt på träningsresa utan på badsemester med familjen! Det kändes viktigt och var så otroligt härligt för oss allihopa. Visst det går att pussla så att träning går att klämma in men det kändes inte aktuellt-de anpassar sig nog för mig.

20150516_124802

Därför planerades ingen ”riktig” träning men körde lite styrka och morgonjogg varje dag för att i alla fall hålla igång lite;) Morgonjoggen blev det lite si så där med. Haltandes och linkandes hasade jag fram…..En tant på ferie. Skämt och sido så är det tyvärr riktigt dåligt med mina slemsäckar i hälen och än mer med motsvarande sidas höft. Semestern gjorde så klart gott med en hel del stretch  och vila, dessutom har jag nu äntligen köpt en foam roller. För er som inte är bekanta med denna tingest så är det en rulle med vilken du med hjälp av din egen kroppsvikt masserar/rullar den del som behöver masseras. Funkar fantastiskt  bra!

20150512_165724

Sådana här skador eller vad jag nu ska kalla det hela är inte alls kul när jag verkligen behöver kunna springa. I och med total avsaknad av talang för löpning blir det ännu svårare att prestera och öka min kondition genom just löpning. Lite tungt som sagt men jag jobbar med rehab och har fortfarande hopp om nya pers:)

Jag får väl vara glad över att jag sluppit virus sedan mars och mycket tror jag att jag har att tacka Smartfish! Extra näring för bra återhämtning.

Smartfish!

Smartfish!

Nu är snön i princip borta i Jokkmokk så nu blir det mer skidgång, terränglöpning och så klart rullskidor! Den talanglösa tanten ska inte knäckas av lite skavanker ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lkgjhg