I mitt förra inlägg så var jag kanske lite nostalgisk, men förhoppningsvis på ett positivt sätt. Nu blickar vi framåt!

Nya platser kan var just platser i fysiken men likväl tankens stigar, just nu innehåller mitt liv båda. Jag säger adjö till min gamla arbetsgivare med många varma möten i bagaget och ser fram emot nya inom Laponiatjuottjudus/Laponiaförvaltningen! Skönt att ha fattat ett beslut, det var dags att gå vidare.

Som egen företagare OCH anställd krävs en hel del planering. Den senaste tidens helgdagar har inneburit ledighet från det ena men jobb inom det andra som tex. ett möte med en ny pärla, Anajåkkå.

Bedövande vackert!

Bedövande vackert!

 

Resten av familjen spenderade en vecka i Malmö medan jag fick arbeta i lugn och ro och träna så klart.

Sliten, rent fysiskt har fått en ny innebörd för mig på ett, faktiskt, positivt sätt. Nu har jag verkligen kommit in i träningsprogrammet och jag och mina tränare är verkligen på väg åt rätt håll, hoppas jag…… Fram till förra veckan har det varit ganska blandat med rullskidor, löpning, styrka, skidgång och nån cykeltur . Nu har jag gått in i ett rullskidblock med 11 dagar rullskidor samt lite annat! Blåsorna i händerna har tagits till nya höjder;) Till helgen har vi ett välgörenhetslopp här i Jokkmokk där startavgiften går till barncancerfonden, klart hela familjen ska vara med! Men för mig blir det bara att delta för det goda syftets skull. Behöver vila upp mig och få upp rörligheten inför den stundande intervallveckan……nya utmaningar väntar:)

Det är taggande med ”nya” upplägg, vad klarar jag? vad förbättrar mig? Har börjat träna mer pulsbaserat och det har hjälpt mig att pressa mig hårdare och mer utan att fastna vid hastigheter och tid.

Förändring för utveckling- det har i vår varit dags för mig att gå vidare från trevande upplägg till att våga. Våga satsa! Skidcoachning, nya tränings- tävlingsmål och anställning.

Tur att jag har världens bästa man som uppmuntrar och stödjer mig !

Ett av ställena på Skabramåive att köra skidgång på!

Ett av ställena på Skabramåive att köra skidgång på!

Toppen av Margitberget, i Jokkmokk har vi fin terräng för löpning.

Toppen av Margitberget, i Jokkmokk har vi fin terräng för löpning.