Nytt år och nya möjligheter! Fick av maken ett par nya byxor som tydligen ska vara väldigt trendiga?!  korta värmebyxor från Odlo, helt ok faktiskt när det är lite kyligt, som uppvärmning/nedåkning osv. Vet dock inte om det är en hit, för mig, att bära plagg som ytterligare förstorar lårpartiet men vad gör man inte för att hänga med;)

20160101_140542

Har i övrigt försökt förbereda mig för tävlingspremiär men den har blivit uppskjuten, dessvärre. Snöbrist verkar vara den nya given.. Var så himla taggad att komma igång och tävla att det verkligen känns snopet. Ladda om och ladda till ! Förutom stundande tävlingar är det en del annat spännande på gång bla ett Skidkonvent här i Jokkmokk, preliminärt den 24 januari. Då blir det skidor för hela slanten, för gammal som ung. Föreläsningar av duktiga och meriterade åkare/ tränare, tekniklektioner, skidlek för barn och vallainstruktioner/föreläsningar. Vi får hoppas att vädret är med oss och att ni så klart är med oss, eller hur!? Mer info kommer i Reklamjournalen och på min och kommunens hemsida:)

Nu har vädret slagit om här och det är bitande kallt och vackert. Inte så bra dock för skidåkning. Gårdagens backintervaller i -25 var kanske inte det smartaste men bra gick det och jag gjorde dem för dig Nastak. Vi hoppas du fortsätter att vakta över oss här i hemmet och i Oalloluokta, vi vet att du finns där, vår násste.

Kanske är det så att ett hejdå leder till ett nytt hej, så småningom……….