Påsken är över och på nått sätt så känns det som om skidsäsongen helt är slut. Men en strimma hopp finns, ser ut som om jag kan komma att klämma ut det sista i Kiruna och Björkliden nu under första maj!

Uppe i Ålloluokta har vi har skotrat, åkt skate, pimplat, grillat och solat i en fantastisk värme som tom. gett genomslag uppe på kalfjället. Ebba Stina har varit i sitt esse och vi har njutit helt enkelt!

20140418_131348Christian och Ebba Stina tar igen sig.

IMG_1186fiskar…

 

Så klart har det blivit en hel del träning också. Med min vanliga tur så var det fint skarföre nu i veckan då jag var tvungen att jobba, så skaten har mer liknat ”orgeltramp”.  Förutom skate så har jag plockat fram både rullskidor (kände att påsk var skamgränsen för dem) och cykel samt löpskorna på ett mer seriöst sätt. Under veckan hann jag även med ett PT pass styrka med duktiga Nina Lintzén i Luleå= välbehövligt och för hoppningsvis ska det hjälpa mig att både stärka kropp och knopp. Självförtroende vad gäller styrka är inte på topp ……

Mitt nya träningsår började i år 1 april- mars tog jag det lugnt. Jag har ett nytt träningsprogram av NL sport och känner mig så taggad och inspirerad. I år blir målet att försöka seeda in mig i startled 2, ett högt satt mål, jag vet men förhoppningsvis inte omöjligt! Ska fokusera på att  förbättra min styrka och explosivitet för att staka ännu fortare.

IMG_1200 IMG_1135Ibland är det stressigt att vara ledig, framförallt då man har en egen firma, för det är ju så kul att jobba fram nya spännande projekt!

I juni kommer en Ultradag tillsammans med bästa Sandra på Vicino.  Inte bara för jokkmokkare utan alla som vill jobba på sin uthållighet är välkomna att delta.

I september ordnar jag och syskonen Lintzén ett barmarksläger här i Jokkmokk- en fullspäckad topphelg med rullskidåkning, terränglöpning, skidgång, styrka och föreläsningar. Du kommer väl?!  :)

 

God träningsvecka -njut av både vila och arbete!