Ja ha då var den här skidsäsongen över, i alla fall vad gäller tävlingar. Den blev inte alls som jag tänkt eller hoppats. Istället för att ge mig själv möjlighet att se om min träning gett utdelning så blev det en lång sjukdoms period istället. Det frestar på både fysiskt och psykiskt. Känt mig aningens som matadoren i tjuren Ferdinand som inte fick visa hur tapper han var med sin cape och sitt svärd….Om ni kommer ihåg honom….Tror dock inte att jag legat på golvet och sparkat, men nära har det varit;)

Dundret runt-NSD Classic  47 km igår. Ett ok genomfört lopp men mitt val av ovallat var inte rätt och gjorde att jag inte orkade göra mig själv rättvisa. Vi hade dessutom inte preppat ett par ovallade utan fick lägga snabbglid över fästzonen och hoppas på det bästa. Det sög ju så klart rejält redan efter ca 10 km. Med ett sånt fint vallaföre och mycket motlut så hade jag inte en chans att hålla farten uppe, är inte tillräckligt stark för det ännu och har, av den rumphuggna säsongen, inte den hårdheten. Göra om och göra rätt!

Men kanske är det också så att jag inte riktigt kunnat ta den här delen av tävlingssäsongen på allvar?! Vet inte riktigt. Har nog mer sett tävlingarna som träning och träning i att köra ovallat. Mycket har jag lärt mig……..

Nu kör verkligen laddningen mot 2016 igång på allvar!

20150412_165258

Den här glada tjejen fick medalj idag vid Barnens Dundret runt 2,5 km!

Idag har maken kört Dundret runt skate, med bravur! Skate är ju hans grej och tävlingsskalle och explosivitet är det inte fel på:) Ebba Stina körde Barnens Dundret runt också med bravur. Själv så fick jag åka skatebanan på eftermiddagen, sugande och varmt före dock i sällskap med en medtävlare från gårdagen, jättetrevligt Emma Belforth:)

Njut nu av det sista som vintern har att erbjuda innan det är dags att damma av rullskidorna och löpskorna!