Åh det som var så fint, minusgrader, frost och till och med lite snö och nu- Plusgrader och regn…….Det är verkligen inte kul eller motiverande med 2 plus, spöregn och ett fartpass på rullskidor, dessutom med en hel del sand och grus. Blir liksom ingen fart, inget go och inget släpp

20161021_150950

Kontrollremmen på mina nya elpexstavar pajade igår så idag var det bara att byta tillbaka till de gamla….I det här föret var det verkligen inte ett ”uppbyt”

Förra veckan fick jag njuta av några härliga fältdagar, i min andra verksamhet. Frost och spännande flottledslämningar.

20161013_120635

Det är verkligen skillnad på kyla och kyla, idag iskalla och blöta fötter och förra veckan härligt nyp i kinderna;) Men såg just att jag inte ska gnälla då min tränare, Johan var ute på ett 9-mils pass idag! Bara bita ihop och köra på!

Nu har jag bara två längre distanspass kvar denna vecka och sedan blir det 2 lugna veckor. Har haft lite problem med att få upp pulsen de senaste 2 månaderna så kanske är det dags att dra lite i handbromsen. Bättre att göra det i tid och inte när det börjar bli dags att tävla. För jokkmokkarna har jag dragit igång skidgång i gång i veckan för att komma igång inför skidsäsongen. Bra kämpaglöd och kul att några yngre tjejer också hittat ut i mörkret:) Till veckan kör vi på Onsdag kl 18.00 , Du kommer väl?!

Trevlig helg så länge:)

20161011_094344

Frostiga spindelnät vid Návdasädno.