Åh.. då var det gjort – Test 3 med NL sport, så mycket ågren innan och så himla skönt när det var gjort:)

Den här gången gick det bättre än sist på allt, i princip. Värst är nog beep-testet men även staktesten, när man vet hur jäkla plågsamt det kommer att bli-kör ett långlopp alla gånger över korta maxtest!  Har så klart känt att jag är på rätt väg men skönt att också få ett kvitto på det!

Efter lägret med Team SkiProAm i Seefeld hade det ju suttit fint med lättare träning men oktobers block har varit tufft och jag tog det ändå in i kaklet och avslutade med test! Denna helg är därför en riktig vilohelg med middag i goda vänners lag, städning och mys med familjen- Så härligt och välbehövligt!

FOT4587-seefeld

Skidgång i Seefeld.

 

 

Ebba Stina och Nastak på jakt i den bleka novembersolen, snö i luften!

Ebba Stina och Nastak på jakt i den bleka novembersolen, snö i luften!

Under tiden jag nu varit hemma så har jag fått ett roligt och mycket överraskande brev i posten- har blivit nominerad som året kvinnliga idrottare i kommunens idrottsgala! Så om en vecka är det bara att byta ut träningskläderna mot festklänningen och hoppas på det bästa:)

FOTFD66-seefeldNu faller snön i Jokkmokk och även om jag saknar de vackra omgivningarna i Österrike så ser jag än mer fram emot härlig novemberåkning i det mest förväntansfulla ljus man kan träna i!

 

 

 

IMG_0610Ta vara på vilan och njut av novembers träning!