Ja så är det ibland. Nu är det som tur var inte kroppen som är trött utan knoppen. Svårt att pressa och plåga sig när knoppen inte vill, när man känner sig som en utpyst ballong. Varför, tja varför inte. Hos mig är ofta glaset halvtomt och inte tvärt om och ibland är det helt tomt, som nu.

Kanske är det så att det här inrutade livet som jag lever och behöver, ibland håller på att ta knäcken på mig. Så här i semestertider , tider för reflektion så kommer en lätt panik- vill bara lämna och sticka från alla måsten…

20160710_130319

Men som den ansvarsfulla person man är så blir det bara en kort drickapaus och så fortsätter jag både träningspasset och livet i övrigt. Skulle helt enkelt vilja ha mer tid, mer tid för umgänge, mer tid för att utforska livet lite till. Det hela har lett till att vi nu bokat en längre resa, när skidsäsongen är över. Träningen går bra så jag har nog inget att oroa mig för där, den är en mycket bra ventil.

Igår var det dags för nytt race 30 km( nä träningsracen är inte slut bara för att det blev juli) och i stadig, kraftig sid och motvind blev det nytt rekord. Nåja svårt att tala om pers på skidor eller rullskidor , speciellt då jag inte ens åker samma sträcka men här pratar vi om så stora framsteg från ifjol att det faktiskt får kallas Rekord, tycker jag! Så visst är jag på uppgång!

Resized_20160717_135020Nu stundar strax semester på riktigt, dvs en liten resa till vårt grannland i väst. Ser verkligen fram emot det. Välbehövligt!

Så mitt tips denna vecka är – gör något annat! Gör nått du inte brukar!