I måndags så var det så dags för mitt andra fystest med NL Sport (första ägde rum i februari). Hoppades in i det sista att Johan skulle ringa och säga att han fått förhinder men nix det var bara att köra.

Så klart hade jag förväntningar om förbättring men även en rädsla-tänk om jag inte förbättrat mig alls! Men som jag försöker säga till mig själv, det är du Anna som väljer om du vill förbättra dig, det är du som har makten!

Med det mantrat körde vi igång med beep-test, golden four, 3 olika staktest, armhävningar, benböj och säkert nått ytterligare som jag glömt (läs förträngt…) Rent generellt så känner och märker jag att jag har blivit starkare, stadigare och ökat min förmåga att plåga mig men skulle det synas på testet? Jo det gjorde det om än lite på vissa moment! Blev så klart skitbesviken, om ni ursäktar svenskan. Jag ville nog ha det omöjliga då jag känt mig så stolt över vad jag klarat på träning. Upplevde det mesta som så mycket jobbigare än sist och mjölksyran sprutade och kom så mycket snabbare dessutom, i alla fall var min upplevelse sån. Visst, jag gick in i testet med min tuffaste intervallvecka samt en hel del styrka dagarna innan, i benen.

Men det är här vikten av bra tränare kommer in i bilden. Alla behöver stöd ibland, uppmuntran. En bra tränare, bollplank, partner eller vad det nu kan vara, kan hjälpa dig att se det positiva i en prestation, se utvecklingen! Kanske är det speciellt viktigt för oss som ser glaset som halvtomt istället för halvfullt. Med goda ord och förtroende gick vi vidare till dagens andra uppgift- backintervaller. Trots besvikelsen så tog jag ut det sista och även om jag efter intervall 2 i sista setet, bad om att få sluta så fick jag så klart inte det och vilken tur! Här fick jag stöd att pusha mig ytterligare, inte med stora medel utan närvaro, uppmuntran och tydlighet!

Så oavsett hur mycket hjälp DU behöver med din träning för att ni dina målsättningar kan ett bollplank, oavsett vem du väljer, vara ovärderlig för att våga se längre, för att ge det där lilla extra och för att få dig att se allt det där positiva som är du!

Nu ser jag faktiskt nästan fram emot nästa test och vi ska försöka träna på thorax trainern några gånger då jag inte har tillgång till sådan- har svårt att hitta rätt frekvens och rytm i den.

20140528_182016

Pigga ben från en helt annan dag!

Här hemma cyklar dottern som aldrig förr, om än med upphissade stödhjul. Lyckan är total:)

Tyvärr avslutade jag veckan med halsont men ska nog inte vara så farligt. Kommer aldrig lägligt…..Veckan som kommer består av jobb och mera jobb men även träningspass att se fram emot och en helg i Oalloluokta med familjen!