Japp nu är vårvintern till ändå och våren är här! Snön har lämnat gården och vi har idag räfsat (krattat på sydländska) och donat så nu känns det som om vi är redo för sommar:) Arbetsfördelningen blev ; Anna räfsar allt….Christian kommer sedan och tar ihop högarna och kör gräsklipparen med uppsamlare, Ebba Stina leker. Antar att det motordrivna alternativet var för att känna sig om en ”manly handy man” då han precis innan skurat och tvättat mattor:)

20160514_122619

Träningen går bra och jag börjar nu känna mig så där lagom sliten, framförallt benen med en del cykel, löpning (läs jogg….)och uthållighetsstyrka. Kräver en del mer sömn dessutom men det kan också bero på att de inte så angenäma allergierna för allt som växer och tinar fram, nu börjar ge sig själva till känna.

I eftermiddag blir det skierg -intervaller samt lite löpning till och från gymmet. Till kvällen drar vi till skogs för en natt bland tjädrarna, på tjädervin!

 

Då jag inte kan springa på hårt underlag, fick jag leta backe i sydläge. Lite lerigt. Tur man har broddar:)

Då jag inte kan springa på hårt underlag, fick jag leta backe i sydläge. Lite lerigt. Tur man har broddar:)

 

veckans backe, ser ju hel platt ut... Borde lärt mig vid det här laget att fota uppifrån. 10x 1 min x2

veckans backe, ser ju helplatt ut… Borde lärt mig vid det här laget att fota uppifrån. 10x 1 min x2

 

Till veckan drar löpkursen igång på tisdag, ska bli riktigt kul. En del backe lär det bli även på denna, då det är så bra för flåset, tekniken och benstyrkan. Välkommen du också om du inte redan är anmäld:)