Jag heter Anna Rimpi och bor i Jokkmokk. Jag är gift med Christian och tillsammans har vi en dotter, Ebba Stina som är 4 år. Jag är skidåkare och arbetar som anställd på Laponiatjuotjudus men även i min egen firma som arkeologkonsult och skidcoach!

Längskidåkning och främst långlopp har jag börjat med som vuxen och under senare år har intresset för teknik resulterat i att jag numera arbetar med att lära andra att åka skidor! Dessutom har jag så klart utvecklat mig enormt i min egen åkning med goda resultat i bland annat vasaloppet och pallplaceringar i länets långlopp. Sedan 2014 anlitar jag Lintzen PT och Lintzen snowacademy för att hjälpa mig med träningen och nå mina mål mot långloppssäsongen 2015/2016!

Under 2013/2014 har jag via Svenska skidförbundet och långloppsteamet SkiProAm utbildat mig till certifierad skidcoach. Företaget startade jag vintern 2013 och har nu som målsättning att sprida skidglädje med dig som individ i focus. Dina mål och förutsättningar är grunden för vårt samarbete och teknikträningen anpassas efter dina förutsättningar, nybörjare eller åkare på hög nivå.

20130420_135522

När jag inte åker skidor eller jobbar så är ägnar min familj och jag mig mycket åt friluftliv, främst till fjälls och vår utgångspunkt är Ålloluokta, vid storlules strand.