På påsk är vi ute, så är det bara:) oavsett väder och i år har vi haft riktigt tur på det planet men även med ledigheten i övrigt. För det mesta är vi Oalloluokta/ Ålloluokta, där kan vi vara fria på vidderna. Mina föräldrar kommer gärna, så även i år, liksom i slutet av helgen våra kära vänner Sandra och Erik å Marco, så klart!

Det är verkligen så att det bästa finns i det lilla och enkla, kanske är det till och med där magin finns? I skrivande stund ser vi Harry Potter, på tal om magi, som blivit väldigt populär här i huset. För nån vecka sen så uttryckte jag upplevelser av det nästan religiösa slaget, skulle nog vilja ändra det till magiskt, passar mig bättre. Magi är inte bara för barn och sagor. Det magiska finns om vi bara väljer att se och uppleva det. Som till exempel när barnet drar upp rödingen, när solen värmer huden och vinden smeker kinden. När mitt skratt möter makens eller när skateskäret träffar rent och rätt……

Trodde inte att några skidor eller löpskor skulle få följa med västerut. Någon träning är det ju inte tal om, bara motion, men med har de varit :) Rörelseglädje som jag hoppas ska bli skidglädje igen. Calm is a superpower, det blir mer och mer uppenbart. Pre-skidor och after-skidor har jag nu under helgen testat en riktigt härlig fleece från Revolutionrace som finns på Fritidsfabriken. Den modell jag testat heter illusion fleece och passar utmärkt som förstärkningsplagg eller mysplagg för dig som gillar att vara ute.

Det finns ett flertal modeller och färger och givetvis även för herr!

Illusion fleece från Revolutionrace!

Har verkligen njutit av det enkla, tillsammans med mina kära. Nu väntar inget påsklov utan en ganska hektisk vecka fylld av flottningslämningar, deklarationer och bokföring. Men förhoppningsvis bjuder helgen på fler och nya äventyr i vårt påskparadis!

Full vinter på fjället ännu, så skaråkningen får vi vänta på ett tag. Skoterspår funkar dock fint för team Rimpi!