Funderade på rubriken idag, velade mellan ”det här med kroppen igen” och ”skidcoach4,0”. Fick bli balans för det är väl det som jag strävar efter, som många strävar efter. Hur får man den där balansen mellan ordning och kaos, prestation och vara, jobb och vila, glädje och sorg? Som ni vet så har jag annonserat att AR ski tyvärr kommer att vara vilande i år, kanske nästa  år med, vilket är ett steg för mig att förenkla livet- mot balans. Visst är det ett litet lyxproblem att ha många bollar i luften, att vilja och få gör så mycket att det nästan tar knäcken på en. Dessutom roligt, givande, utmanande och betydande saker.

Känns sorgset men ni ska veta att jag inte legat på latsidan när det gäller skidcoachningen! Under helgen har jag varit på fortbildning i Idre. Två dagar i stålande sol men framförallt så otroligt givande. Teknik med förre landskagstränaren Lars Selin,  kommunikation med Anneli Östberg och träningsplanering med Emma Eriksson.

Balans blir viktigt även här. Vi jobbade en hel del med personlighetstyper, kommunikation och hur du ser på dig själv och andra. Tror vårvintersolen och energin från utbildningen gett mig lite mer balans, gött!

Tog en egen tur innan jag åkte hemåt. Känns så otroligt skönt att vara igång med någon slags träning igen och att pulsen inte längre skjuter i höjden.

Så var det, det här med kroppen igen. Under förra veckans körande poddade jag eller så lyssnade jag och barnet på sagotajm. Bra sätt att fördriva tid i bil.  Lyssnade ikapp på  Skäringer och Mannheimer. Stärkte mig och fick mig åter igen att reflektera över min egen syn på kroppen men även på kvinnors syn på sina kroppar i allmänhet , särskilt inom träning/idrott. Att spendera livet i soffan under mars har varit en prövning på många sätt. Helt plötsligt blev för svårt att dela med sig just idag, tappade fokus. Får återkomma med mer sorterade tankar som kanske kan hjälpa både dig och mig.

I Idre blev jag varse att jag är tvungen att börja röja och gallra! Till och med i långa tights får jag skämmas. Slutavverkning blir det om två veckor, Guadeloupe here we come!  Benen är också en del av kroppen förvisso….:) Just nu är vår stundande resa det enda vi kan tänka på, denna längtan efter balans.

Balansen finns kanske där mellan soffhörnan och skidspåret?!