I helgen var det tänkt att jag skulle köra min andra rullskidtävling i livet/karriären samt en löptävling-Dundret Hill Climb samt DXR Dundret extreme running. Nu blir det tyvärr inte så, en obehaglig revbensupphängning med ytterliga ryggkramper har fått mig på fall….

Därtill var det tänkt ytterligare löptävling som också grusats. Allt började med en bruten stavspets för knappt två helger sen. Svor och körde vidare ett ganska hårt skidgångspass med bara en spets och dagen därpå ett riktigt långpass på rullskidorna sen var det kört!

Kan väl konstatera att jag, lyckligtvis, aldrig drabbats av något sådant förut men även att massage är något som i alla fall jag mår bra av lite då och då. Ska i fortsättningen inte slarva med detta och unna mig lite mer avspända muskler så att detta inte händer igen. Nåja nu sitter jag här, besviken  och arg MEN otroligt sugen på att kunna börja träna på ”riktigt” igen!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Dundret Hill Climb 2013- inte världens bästa teknik men inte heller världens piggaste åkare;)

Hoppas tävlingarna i helgen blir bra och att det blir fler och fler som anmäler sig till rullskidtävlingen. Det behövs fler sådana i Norrbotten! Likväl som de fina långloppen i länet så skulle så klart sådana här löp- och rullskidtävlingar kunna locka åkare/löpare från hela Sverige- Det hoppas jag på i framtiden!

Nästa vecka styr jag kosan mot Falun och Torsby!