snön lyser vit på taken. Endast tomten är vaken. En klassiker så här i juletid av Viktor Rydberg :)

Är faktiskt särskilt svag för just julen. Mörkt och ljust, varmt och kallt, allt som dina sinnen kan ta emot. Men vad vore julen utan snö? För mig är det nästan otänkbart och i veckan har faktiskt snö varit lite av ett tema.  Bästa Nina Lintzén har blivit doktor i snö och bjöd in till skidåkarkalas! Blev inte ett fullt vasalopp för mig men väl dryga 8 mil:) och igår på självaste julafton kom så en massa nysnö som nästa husets alla julfirare testade med skidor på fötterna, verklig skidglädje.

Resized_20161224_110121

Vi mötte ett gäng tomtar i spåret som skulle köra lilla Nordensköldsloppet, oklart om de kom i mål men misstänker att sträckan var ganska modest, men julglädje spred dem i alla fall:) Jul och snö, kan det bli bättre!?

På hantverkargatan 55 har vi i år fullt hus med mina föräldrar samt makens, till Ebba Stinas stora glädje. Kan inte hymla med att jag trivs som arbetsledare;)

20161225_143646

Idag kunde maken och jag ta ett sällsynt pass ihop, skate dessutom. Fick även ge instruktioner och fokusera på lite skateteknik och det skadar ju aldrig, i allt stakande.

God fortsättning all ”gamla” och nya kunder, vänner och bekanta! och missa inte teknikkursen 4-5 januari !

20161224_182122