Maj har verkligen susat fram, vet inte vart tiden tagit vägen. Kanske har jag haft så roligt att tiden gått fort eller (mer troligt) så har det varit fullt upp!

Glad att jag i all inrutat, gjort några fina utflykter med familjen och fått ge  ”gamla” vänner en kram och ett besök. Guld värt när det gäller att samla positiv energi  inför hårt arbete som väntar. Känner mig redo att ta mig an sommaren:)

20160520_234619

En Kiruna-himmel att förtrollas av!

 

Är glad att jag nu äntligen kan ta mig ut i terrängen och att foten håller så pass! Det smälter, torkar upp och grönskar om vart annat! Löp-gruppen är igång vilket är riktigt kul. Fokuserade och engagerade deltagare ger också energi och utvecklar även mig, nästa vecka väntar långpass i terräng (så klart….) med möjlighet att anpassa längden utifrån dagsform och förmåga. Ser verkligen fram emot det:)

20160524_192648

Några i löp-gruppen på väg hem från backintervaller!

Har du inte haft möjlighet att delta i gruppen så kommer jag ha ett teknik/spänst -pass under Kommunens träningsdag den 5/6, välkomna då! Själv kommer jag att vara på träningsläger den helgen i Luleå med Lintzén-PT och Lintzén snowacademy, vilket gör att jag tyvärr inte kan delta på några pass själv.  Ska dock bli riktigt kul att åka på läger fast jag misstänker att det kommer smärta ordentligt;)

20160520_131930

20160520_131933

Snö kvar i de höglänta baklanden, men vad gör det när spritter i benen!

Ut och nyttja terrängen, tills vi höres igen!

Och rulla på, varför inte på rullskidkvällen den 2/6?! Gratis att prova, testa, klämma, känna, fråga och ta enkel lektion för att komma igång. Jag och Calle Pakkala från Pakkala sport kommer finnas på plats nedanför Jokkmokks korv kl. 17-19!