Ja så är det:) Tack vare utvecklingsstöd från Sparbanken Nord genom Framtidsbanken  Jokkmokk kommer AR Ski att utveckla verksamheten med inomhuspass på Ski-erg stakmaskin! Så fantastiskt roligt och spännande att kunna erbjuda er kunder, nya som gamla, ytterligare utbud vad gäller träning i Jokkmokk och så klart möjlighet att öka er skidglädje om och när ni sedan hittar ut i skidspåren:)

Med stakmaskinen kommer jag att kunna erbjuda PT-pass på 30 min för att utveckla stakteknik och kondition men även en styrke- och konditionscirkel på 45 min där ski-erg varvas med stabilitetsstyrka och explosiv styrka. Varmt välkomna att utveckla er vidare och det är absolut inte bara för er redan inbitna skidåkare! Kommer att hålla till i Vicino/Sandra Cerboni´s lokaler  mitt emot ambulansen. Bokning av passen kommer att ske via Boka Direkt från 11/1 på min hemsida (har vi tur redan från kvällen 10/1 ).

ski-ergVia Boka Direkt kommer ni att kunna boka PT för ski-erg, skidåkarcirkel och teknikpass på skidor samt samarbetspass med Vicino. PT på skidor samt kurser kommer fortsätta bokas via mail eller telefon.

Tanken är att framförallt under maj-juni och sept-nov kunna förlänga min skidverksamhet, för visst är det ju utomhus det är bäst att vara?!

20170108_101946

Ibland är det bra att upptäcka världen utanför spåret ;)

 

Men när det är ruggigt och blött, kallt och blåsigt visst är det då bra att kunna komma in och utmana sig? Det kan likväl som att inte bara följa den reda upptrampade stigen, vara bra och roligt att blanda. Det ena behöver inte utesluta det andra:) Själv är jag på gymmet och kör styrka 1-3 ggr/v beroende på säsong och ett och annat ski-erg pass på det;)

 

20170106_093546

marklyft, en favvo:)

Så tusen tack Sparbanken Nord och Framtidsbanken för ert stöd, guld värt! och tack världens bästa Sandra på Vicino som öppnar din dörr för mig med inspirerande idéer och tankar:)

 

Varmt Välkomna!