Gått lite lång tid sen jag skrev så gör en kort uppsummering!

Förväntningen på November är alltid stor när man bor där jag bor. Vi har ”bara” natursnö att tillgå, ingen sparad snö, inga kanoner utan bara det vita guldet och kylan.  Vi har kunnat åka på sjöarna Stor- och lillskabram samt Talvatis nere vid skidstadion för att de senaste veckorna kunnat byta till elljusspåret.

Träningsmässigt så har det blivit mycket mängd varvat med intervaller, främst stakning. Med bara elljusspåret att tillgå så måste man köra lite specialare och åka på kortare slingor för att inte behöva klättra backar hela tiden. Så nu får jag nog snart börja dansa snödansen :)

Ebba Stina och jag på Storskabram

Ebba Stina och jag på Storskabram

 

 

 

 

 

 

 

Kommunens idrottsgala blev helt över förväntan- högtidlig, festlig och proffsig. Och tänk, jag fick priset för bästa kvinnliga idrottare 2014! En mycket trevlig kväll och så himla kul och ovanligt att få bli överraskad och hyllad. Det gav verkligen mer energi att ge det där lilla extra och tillsammans med två bra PT träningar med hög puls så är jag oerhört laddad!

 

IMG_2134

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här i december har en del tekniklektioner dragit igång i Luleå, Jokkmokk och Gällivare Dundret! Så roligt och givande att vara igång. I januari blir det tjejdagar i Luleå i SkiProAm regi, för alla tjejer, damer, kvinnor som är nyfikna på klassik teknik!

Skumtomtepepparkakshus!

Skumtomtepepparkakshus!

 

 

 

 

 

 

 

Innan dess lackar det mot jul och säsongens först tävling, spännande!