Nu är vi äntligen alla hemma i familjen så därför blev det en mysfredag med älgfilé vid brasan och en liten topptur under lördagen, min vilodag:)

20160924_121839

20160924_121916

Sedan delade vi på oss och man och barn drog på jakt och jag hem. Tyckte att de behövde få vara för sig själva lite samt att jag då kunde göra dagens långpass utan dåligt samvete….. Hon är verkligen grym på att gå dottern, myr eller fjäll, spelar ingen roll. Nått av det bästa jag vet är att vara på tur med de mina, att få färdas och uppleva tillsammans,  känna det genom hela kroppen är gott för både knopp och kropp.

Idag kom jag nästan hela vägen till Ålloluokta innan jag blev uppplockad av jägarna. 65 km och äntligen kunde jag åka sträcken Ligga-Porjus igen som nu är nyasfalterad, underbart trots regn sista 2,5 timmarna. Idag stämde det verkligen med tekniken och jag kände mig stark och pigg, fick hålla igen och kunde verkligen njuta i stigningar upp till Porjus och där fick jag se de enda älgarna för familjen denna helg, på vägen:)

20160925_142123

Plötsligt händer det, ny asfalt:)

En ny vecka väntar, lite pusslande med en make på vift men det är vi ju bra på vid det här laget;) Ser mest fram emot eget PT-pass, det var länge sedan.  Tänk att pt-pass och träningsplanering kan vara så utvecklande, utmanande och förbättrande (om det nu är det man har som målsättning…) !

Så varför inte boka in ett PT -pass hos mig och kanske till och med träningsplanering? Siktar du på vasaloppet, Tjejvasan, dundret runt eller ingen tävling alls, kanske en nytändning, utveckling och en resa i snorsportens land. Ja då är du välkommen att kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just DIG!