En god vän la ut ett inlägg förra hösten, jo jag är lite långsam…., som handlade om att efter träning ta sig tid att lägga sig ned, blicka upp i skyn och lägga kroppen mot marken. Gjorde det en gång då men nu har jag, efter två rejäla knock out- pass, testat igen! Kan verkligen rekommenderas, otroligt belönande, rogivande och bra sätt att avsluta och ladda om!

Med kroppen mot marken!

Med kroppen mot marken! Från veckans backintervaller.

Första delen av månadens hårda träning är nu genomförd med bra resultat, hann dessutom med en träningssöndag med Nina Lintzén på Dundret. Perfekt, förutom på den lilla detaljen att jag skadade mitt ena långfinger då jag tyckte att det skulle gå att ta emot en medicinboll som en fotboll….Det gick inte, ska nog inte heller ta emot fotbollar…..

Gick till hälsocentralen igår em då fingret pekade helt fel, misstanken var att det var ur led. Morgonens röntgen visade dock att det nog inte är det utan bara rejält stukat, himla tur:)

Med tejp går allt, som min kära mor brukar säga!

Med tejp går allt, som min kära mor brukar säga!

Dagens långpass fick bli på cykel för att ge mig chansen att läka lite till, inte så dumt det heller. När vi ändå är inne på skador så är vänsterfoten bättre tack vare bla. hälkil/kudde och nu väntar tåhävningar, sulor och medicin. Får så klart ge det hela rejält med tid men skidåkningen borde inte vara hotad med dessa insatser.!

Kommer under de närmsta veckorna att planera skidkurser/träningar här i Jokkmokk,  så håll utkik i Reklamjournalen i början av Oktober!

God vila och god träning med kroppen mot marken:)